Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Απαιτούν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Νέες αποφάσεις για την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων απαιτούν να πάρουν οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, το Συντονιστικό Ομοσπονδιών και Σωματείων δημόσιων φορέων και οργανισμών, σημειώνοντας σε ανακοίνωσή τους πως «δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναμονή και αυταπάτες. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε ενιαία αγωνιστική απάντηση. Ολοι στο δρόμο που άνοιξαν οι απεργοί της Χαλυβουργίας».

Παράλληλα, το Συντονιστικό στηρίζει τη σημερινή κινητοποίηση των σωματείων ΟΔΔΥ και ΙΓΜΕ (τα οποία συμμετέχουν στο Συντονιστικό) έξω από το υπουργείο Οικονομικών στις 12 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει πορεία στη Γενική Γραμματεία Τουρισμού που βρίσκεται υπό κατάληψη.

Το Συντονιστικό προβάλλει μεταξύ άλλων τα αιτήματα: Καμία κατάργηση - συρρίκνωση δημόσιου κοινωφελούς φορέα και υπηρεσίας. ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις. Κάτω τα χέρια από ΟΕΚ και Εργατική Εστία. Καμία άμεση η έμμεση απόλυση εργαζόμενου. ΟΧΙ στο αντιδραστικό μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Να γυρίσουν ΤΩΡΑ στη δουλειά τους οι έφεδροι - απολυμένοι. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Κάτω τα χέρια από τους μισθούς, τις συντάξεις, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, τα δικαιώματά μας συνολικότερα και άλλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ