Παρασκευή 18 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η πολιτική κηδεία του σ. Δημήτρη Σέρβου

Στις 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Σχιστού

Σήμερα Παρασκευή 18/5 στις 11 το πρωί, στο Νεκροταφείο Σχιστού (τομέας Πειραιά), θα γίνει η πολιτική κηδεία του σ. Δημήτρη Σέρβου που «έφυγε», προχτές 16/5. Η τελετή του αποχαιρετισμού θα γίνει μπροστά στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη. Αστικά λεωφορεία για το Νεκροταφείο, ξεκινούν από την πλατεία Καραϊσκάκη, στον Πειραιά.

Για να διευκολύνει όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στην πολιτική του κηδεία, η οικογένειά του δρομολογεί πούλμαν που θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί απέναντι από το δημοτικό θέατρο του Πειραιά. Επίσης, πούλμαν δρομολογεί η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, με αναχώρηση από την πλατεία Κάνιγγος, στις 9.30 το πρωί.

Παράκληση της οικογένειας σε όσους το επιθυμούν, είναι, αντί για στεφάνι, να καταθέσουν, στη μνήμη του συντρόφου, ενίσχυση για το ΚΚΕ στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή του, όπως και στον αγαπημένο του «Ριζοσπάστη».

  • Στην μνήμη του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ, οι σύντροφοι της κολεκτίβας του «Ριζοσπάστη», μαζί με τα συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένειά του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 323 ευρώ.
  • Επίσης, στη μνήμη του αγωνιστή δημοσιογράφου και συγγραφέα, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ/ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ/ΠΕΣ-ΝΑΤ προσφέρουν, σύμφωνα με την επιθυμία του, αντί για στεφάνι, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ