Παρασκευή 18 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα πλεονεκτήματα...

Εχει πολλά πλεονεκτήματα για να διαπραγματευτεί με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, είπε ο Α.Τσίπρας για το κόμμα του, τον «αριστερό ΣΥΡΙΖΑ», στη συνέντευξη που έδωσε προχτές το βράδυ στη ΝΕΤ.

Οπως είπε χαρακτηριστικά, ανάμεσα σε άλλα: «Εμείς δεν είμαστε εκφραστές και εκπρόσωποι ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που επί 35 χρόνια κυβέρνησε τη χώρα, ξέρετε τι σημαντικό είναι αυτό...», και ότι αυτοί δεν είναι κάποιοι που «...επί 30 χρόνια ήταν στις λίστες του Χριστοφοράκου και έπαιρναν το 3% από τη ΖΗΜΕΝΣ...».

Τι έκανε, για ακόμη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ; Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τα εργατικά και λαϊκά στρώματα, ανακηρύσσοντας τη διαφθορά ως βασική αιτία και στοιχείο της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Το ίδιο, δηλαδή, που κάνουν εδώ και χρόνια οι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων και της άρχουσας τάξης στη χώρα. Που παρουσιάζουν ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ευθύνονται για τα όσα περνά ο λαός. Που καλλιεργούν την ψευδαίσθηση στους εργαζόμενους ότι το αστικό πολιτικό σύστημα μπορεί να αλλάξει, εάν σταματήσει η διαφθορά. Λες και η διαφθορά, οι μίζες, τα λαμόγια, δεν είναι φαινόμενα σύμφυτα με το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ