Τετάρτη 25 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Στυλοβάτης του αντιλαϊκού μετώπου

Ρόλο στυλοβάτη της τρικομματικής συγκυβέρνησης και πρωταγωνιστή στην υλοποίηση του σχεδίου εξόδου από την κρίση προς όφελος της πλουτοκρατίας διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ, τασσόμενο σταθερά στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του λαού. «Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση, θεωρεί ότι η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση μακράς πνοής, τετραετίας. Αυτό είναι ανάγκη του τόπου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος, επιβεβαιώνοντας την ανεπιφύλακτη και απόλυτη σύμπλευσή του με την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική.

Παράλληλα, εμφάνισε ως μονόδρομο τη στρατηγική της πλουτοκρατίας να ρίξει τα βάρη της κρίσης στο λαό, πλειοδοτώντας στην ταχεία προώθηση των αντιδραστικών διαρθρωτικών αλλαγών και της εφαρμογής των μέτρων άγριας λιτότητας. «Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να κάνει όλα όσα πρέπει για την οριστική έξοδό της από την κρίση και στον τομέα της δημοσιονομικής προσαρμογής και στον τομέα των μεταρρυθμίσεων, των μεγάλων τομών, των αλλαγών, των διαρθρωτικών αλλαγών που θα την κάνουν ανταγωνιστική ισότιμη, ανθεκτική», δήλωσε απερίφραστα.

Επέμεινε τέλος στο αίτημα να δοθεί περισσότερος χρόνος στη συγκυβέρνηση να περάσει το σύνολο των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη το επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής να παραταθεί κατά δύο χρόνια, μέχρι το τέλος του 2016.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ