Τρίτη 13 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Από τη Γαλλία... με αγάπη

Στη Γαλλία κατάφερε ο Ολυμπιακός να ανακτήσει τα χαμόγελα αλλά και τις περισσότερες ελπίδες για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Νις με 8-6 για τον «κόκκινο» όμιλο. Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» έσβησαν την εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική, ενώ εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το δώρο των Γάλλων την προηγούμενη αγωνιστική που νίκησαν τη Φερετσβάρος. Οι Ούγγροι έχασαν πάλι από την Μπέτσεϊ και έτσι η ελληνική ομάδα βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πίσω από την αήττητη Μπέτσεϊ (8β) και δυο βαθμούς μπροστά από τους Γάλλους και τους Ούγγρους. Κορυφαίος των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν ο Αντώνης Βλοντάκης που πέτυχε 3 γκολ.

Εξαλλου, «ξαφνικό θάνατο» υπέστη το... όνειρο της Βουλιαγμένης για πρόκριση στον τελικό του Λεν Τρόφι αφού ηττήθηκε στην παράταση με τη διαδικασία «του χρυσού γκολ» από την Μπρέσια με 9-7 χάνοντας την πρόκριση. Οι Ιταλοί στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού είχαν επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά 8-7, σβήνοντας έτσι την ήττα τους με 7-6 στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία. Ενα γκολ του Βίσεβιτς στην παράταση ήταν αυτό που έδωσε τέλος στο παιχνίδι και στα όνειρα των «μπέμπηδων». Καλύτερος από τη Βουλιαγμένη ήταν ο Μάζης (3 γκολ).

  • Για τη «μισή» 19 αγωνιστική σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Πάτρα-Χανιά 9-6, Αρης Θ.-Παναθηναϊκός 10-13, Γλυφάδα-Αρης Νικ. 18-9.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ