Τρίτη 13 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Λονδρέζικη... κόντρα

«Κόντρα» του Λονδίνου θα έχουμε στον ένα από τους δυο ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου για μια θέση στο μεγάλο τελικό θα μονομαχήσουν η Αρσεναλ και η Τότεναμ, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Γούικα. Η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-2 τη «γειτόνισσα» Τρανμίρ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά η Γουίκομ που αγωνίζεται στη Β` Αγγλίας πέταξε εκτός θεσμού τη Λέστερ, την οποία νίκησε με 3-2. Στον άλλο, εξίσου συναρπαστικό, προημιτελικό η Τότεναμ έκαμψε την αντίσταση της Γουέστ Χαμ με 3-2, με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σεργκέι Ρεμπρόφ (31', 57'). Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Απρίλη.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ενα γκολ του Γκίλι Γκονζάλεθ στο 78` ήταν αυτό που έδωσε πολύτιμη νίκη στη Βαλένθια επί της Οσανούνα με 1-0. Ετσι η σημερινή τελευταία αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το «στραβοπάτημα» της Μπαρτελόνα στην έδρα της με τη Μαγιόρκα (1-1) αυξάνοντας τους βαθμούς διαφοράς στους τέσσερις. Εύκολη νίκη πέτυχε η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε της... συνονόματής της Σοσιεδάδ με 4-0. Η βαθμολογία: Ρεάλ 56, Λα Κορούνια 41, Βαλένθια 49.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπορεί να «καρδιοχτύπησε» εντούτοις η Ρόμα επικράτησε της Μπρέσια με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή του Καμπιονάτο κρατώντας τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Γιουβέντους που έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίστατη της αξιόμαχης Ρετζίνα, την οποία νίκησε με 1-0. Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η ήττα, μετά από οκτώ αγωνιστικές, της Λάτσιο από την Μπολόνια με 2-0. Σε τροχιά Ευρώπης μπήκε και πάλι η Ιντερ μετά το 2-0 επί της Βερόνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ