Τρίτη 13 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Φινάλε αγωνίας

Πέφτει σήμερα η αυλαία για τους δύο πρώτους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα πράγματα να παραμένουν ρευστά στο Β' όμιλο, όσον αφορά τις δυο ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά. Στον όμιλο του Παναθηναϊκού η μάχη θα δοθεί για την πρωτιά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και τη νίκη της Βαλένθια στην Αυστρία επί της Στουρμ Γκρατς, θέλει τη νίκη επί της ομάδας του Ιβιτσα Οσιμ, προκειμένου να έχει ελπίδες για κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πάντως αν γίνει η έκπληξη και οι Αυστριακοί πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι «μπέμπηδες» θα αποκλειστούν μόνο με διαφορά δύο τερμάτων.

Στον 2ο όμιλο φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Γαλατασαράι, καθώς υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Τούρκοι έχουν δείξει πως έχουν το πάνω χέρι στις συναντήσεις της Β' φάσης και έτσι με νίκη ολοκληρώνουν το θρίαμβο τους και παίρνουν την πρόκριση. Από την άλλη όμως, Μίλαν και Λα Κορούνια «συγκρούονται» για μια θέση στον... ήλιο. Οι Ιταλοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να είναι η μόνη ιταλική ομάδα που θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ στην αντίπερα όχθη, οι Ισπανοί παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση ακόμα και με ισοπαλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ