Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ»
Συνέλευση αύριο στον Ασπρόπυργο

Σε πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες ώστε να οργανωθεί και να συντονιστεί η πάλη των εργαζομένων στην επιχείρηση της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» για να αποκρούσουν τις αξιώσεις του Μάνεση για μείωση 25% στους μισθούς, στα δύο εργοστάσια της εταιρείας σε Βόλο και Βελεστίνο, προχωράει το σωματείο των εργαζομένων στον Ασπρόπυργο. Σε πρόσφατη, συνεδρίαση η διοίκηση του Σωματείου των εργαζομένων στην «Ελληνική Χαλυβουργία» στον Ασπρόπυργο αποφάσισε:

- Να πάρει πρωτοβουλία για συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων της επιχείρησης στο Βόλο.

- Να προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση των χαλυβουργών του Ασπροπύργου αύριο Πέμπτη 25 Οκτώβρη στις 3 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας.

- Να προσκαλέσει σε πανελλαδική σύσκεψη όλα τα σωματεία του μετάλλου, για να οργανωθεί ο κοινός αγώνας απέναντι στη συντονισμένη επίθεση της εργοδοσίας του κλάδου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο επισημαίνει: «Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνονται οι χαλυβουργοί του Ασπροπύργου που αντιστάθηκαν ηρωικά για 9 μήνες στις ορέξεις και τις απαιτήσεις του βιομηχάνου Μάνεση. Οτι είχαν δίκιο όταν καλούσαν τους συναδέλφους τους στο Βόλο - Βελεστίνο να συμπαραταχθούν μαζί τους στον αγώνα για να αντιμετωπίσουν τις επιδιώξεις του Μάνεση, όταν τους προειδοποιούσαν ότι αφού ο εργοδότης κάνει τη δουλειά του, αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ