Τρίτη 13 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκοψαν το ρεύμα στο ΕΚ Λάρισας

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ οργάνωσε, χτες, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΛ), για τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που έκανε στο κτίριο του ΕΚΛ, προχωρώντας, παράλληλα, στην επανασύνδεση.

Η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί, εγγράφως, προ ημερών, από τη Διοίκηση του ΕΚΛ ότι αδυνατεί να πληρώσει την οφειλή για το ρεύμα, λόγω μη καταβολής ακόμα από τον ΟΑΕΔ των λειτουργικών εξόδων του ΕΚΛ, που αντιστοιχούν στην περίοδο από 1.1.2012 μέχρι σήμερα.

Σε ανακοίνωσή του, το ΕΚΛ σημειώνει πως αγωνίζεται και το έχει αποδείξει έμπρακτα, για να μην κόβεται το ρεύμα σε κανέναν άνεργο, σε κανέναν που δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα, λόγω του ότι έχει οικονομική δυσκολία.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλει, για ακόμα μια φορά, τον ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας, για τη μη καταβολή των χρημάτων για τα λειτουργικά έξοδά του, που έχει σαν αποτέλεσμα να παραμένουν απλήρωτοι οι 3 εργαζόμενοι από τον περασμένο Μάρτη, να έχουν διακοπεί οι 3 από τις 4 τηλεφωνικές γραμμές και η παροχή φυσικού αερίου. Αξιώνει, δε, την άμεση καταβολή όλων των χρημάτων από τον ΟΑΕΔ, καθώς «η κατάσταση δεν πάει άλλο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ