Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΔΥΕΘ
Διαδήλωση έξω από το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο

Το Σάββατο 1/12, στις 11 π.μ.

Αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), το Σάββατο, 1η Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί, μπροστά στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού, όπου εδρεύει το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο. Με ανακοίνωσή της καλεί το λαό σε ξεσηκωμό, καθώς «τα τύμπανα του πολέμου χτυπούν ολοένα και πιο δυνατά στη γειτονιά μας». Οπως αναφέρει, «είναι σε όλους πλέον ορατό το σχέδιο οργανωμένης ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην περιοχή μας, σχέδιο γνωστό με την ονομασία "Νέα Μέση Ανατολή". Οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν εμπλέξει τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς.

Στην καθημερινή του μάχη για το μισθό και τη σύνταξη, για τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά του δικαιώματα, ο λαός μας πρέπει να εντάξει και το αίτημα να σταματήσει οποιαδήποτε ανάμειξη της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τυχοδιωκτισμούς. Να επιστρέψουν όλοι οι Ελληνες στρατιωτικοί από τις αποστολές εκτός συνόρων. Να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις και στρατηγεία. Να κλείσει και να φύγει από την Ελλάδα το ΝΑΤΟικό στρατηγείο από το πρώην 3ο Σώμα Στρατού. Να βγει η χώρα μας απ' όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς - ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Συνεδριάζει η Γραμματεία

Διευρυμένη συνεδρίαση της Γραμματείας της Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), με τη συμμετοχή των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ