Τετάρτη 21 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΚΕ
Συζητήσεις και περιοδείες

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ για την παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Σήμερα

Στο Χαλάνδρι, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας (Δαναΐδων), με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Καματερό, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του 2ου Δημοτικού Σχολείου (Γρηγόρη Λαμπράκη και Θεσσαλονίκης), με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Ν. Φιλαδέλφεια, στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Χαλκηδόνας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Α. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο Αττικής, στο Πολυδύναμο Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Τιρτιράκη, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

Οι κομματικές οργανώσεις των ΕΒΕ, περιοδεία στο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας, 10 π.μ.

Στη Μεσσηνία, αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας, στις 7 μ.μ. Ομιλητής ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΚΟΒ ΟΤΑ Βόλου του ΚΚΕ, διοργανώνει σύσκεψη σήμερα, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΝΕ Μαγνησίας του Κόμματος.

Σήμερα, στις 7 μ.μ., θα γίνει στα γραφεία της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, σύσκεψη Τραπεζοϋπαλλήλων Βόλου

Πέμπτη 22 του Μάρτη

Στο Δυτικό Αεροδρόμιο, η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην «Ολυμπιακή», στις 10 π.μ.

Οι κομματικές οργανώσεις των ΕΒΕ, περιοδεία στις περιοχές Ψυρρή - Βαρβάκειο Αγορά και Ερμού στις 10 π.μ., με τον Γ. Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 6.30 μ.μ., η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Παρασκευή 23 του Μάρτη

Οι κομματικές οργανώσεις των ΕΒΕ, περιοδεία στα μηχανουργεία της περιοχής Ακαδημίας Πλάτωνα, 7.30 π.μ., με τον Γ. Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 7 μ.μ., η Αχτιδική Επιτροπή Ελασσόνας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην αίθουσα του δημαρχείου Ελασσόνας, με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος.

Σάββατο 24 του Μάρτη

Στη Λέσβο, στο Κυδάδειο κτίριο της Μύρινας οργανώνεται εκδήλωση - συζήτηση, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Α. Κοσμόπουλο, γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ