Πέμπτη 29 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΥΓΕΙΑ
Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ

Επίκαιρη Ερώτηση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό», το «Αγλαΐα Κυριακού», το «Ιπποκράτειο», το Δημοτικό Νοσοκομείο «Ελπίς», το «ΠΙΚΠΑ», τον «Αγιο Σάββα» και άλλα νοσοκομεία, οι οποίοι συνεχίζουν να αγωνίζονται διεκδικώντας την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών τους αιτημάτων, κατέθεσε προς τον υπουργό Υγείας - Πρόνοιας Αλ. Παπαδόπουλο ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος.

«Οι εργαζόμενοι διεκδικούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των κενών θέσεων των νοσοκομείων που φτάνουν ακόμη και στο 50%, το χαρακτηρισμό των νοσοκομειακών ιδρυμάτων στην κατηγορία των ανθυγιεινών χώρων, ουσιαστικές αυξήσεις των μισθών, που παραμένουν καθηλωμένοι λόγω της πολιτικής λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση, με αύξηση των βασικών και του νοσοκομειακού επιδόματος, καθώς και άλλα ειδικά προβλήματα του κάθε χώρου», τονίζει ο κομμουνιστής βουλευτής.

Καταλήγοντας, ο Αντ. Σκυλλάκος ρωτά τον υπουργό Υγείας αν προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση στην ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων στα νοσοκομεία και τους φορείς της Πρόνοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ