Παρασκευή 8 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγρότες - οικοδόμοι μαζί!

Το σύνθημα «εργατιά - αγροτιά μια γροθιά» αντήχησε, χτες, για μια ακόμα φορά, στο μπλόκο της Νίκαιας. Ηταν την ώρα που οικοδόμοι από την Αθήνα πραγματοποιούσαν επίσκεψη αγωνιστικής συμπαράστασης στη μάχη επιβίωσης που με αποφασιστικότητα δίνει η μικρομεσαία αγροτιά.

Τους οικοδόμους, που έφτασαν στο μπλόκο κρατώντας τις κόκκινες σημαίες του Συνδικάτου της Αθήνας, υποδέχτηκε, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα του μπλόκου ο Κ. Τζέλλας, ο οποίος και τους ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη τους, τονίζοντας ότι ο αγώνας της αγροτιάς είναι δίκαιος και οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν πρόκειται να τον αφήσουν στη μέση.

Στο χαιρετισμό του, ο Γ. Τασούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, επεσήμανε ότι η αγωνιστική δικαίωση της πάλης της φτωχής αγροτιάς δεν είναι μόνο δική της υπόθεση, αλλά και της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Εργαζόμενοι και φτωχοί αγρότες - είπε - αντιμετωπίζουμε τα ίδια βάσανα και μόνο μέσα από το δρόμο του αγώνα μπορούμε να επιβάλουμε τις λύσεις που εμείς θέλουμε».

Στην ανάγκη του κοινού αγώνα αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του και ο Β. Ντέλας, από το Σωματείο κατασκευαστικού τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ