Πέμπτη 11 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΤ
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ

Ανοδο σημείωσαν οι ταξικές δυνάμεις, «Αγωνιστική Συνεργασία», στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΕΦΕΤ.

Συγκεκριμένα, για την ανάδειξη νέου ΔΣ ψήφισαν 214 (από 174 το 2011) έγκυρα 205 (από 166). Η αύξηση των ψηφισάντων προέκυψε από την αύξηση του προσωπικού λόγω μετατάξεων και συγχωνεύσεων. Η «Αγωνιστική Συνεργασία» πήρε 45 ψήφους και δύο έδρες (από 25 ψήφους και μία έδρα το 2011). Το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» πήρε 117 ψήφους και τέσσερις έδρες (από 105 ψήφους και τέσσερις έδρες) και η «Ανεξάρτητη Συσπείρωση» 43 ψήφους και μία έδρα (από 36 ψήφους και δύο έδρες).

Σε ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συνεργασία» σημειώνει: «Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τους εργαζόμενους. Μέσα σε συνθήκες ανελέητου σφυροκοπήματος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, το οποίο επιδρά στη συνείδηση, δημιουργεί απαισιοδοξία, φόβο και απογοήτευση. Η "Αγωνιστική Συνεργασία" με συνέπεια προβάλλει την αντίληψη ότι οι εργαζόμενοι με την πάλη τους μπορούν να επιτύχουν πολλά αρκεί να μελετήσουν, να αντιληφθούν και να πολεμήσουν τις αιτίες που αναπαράγουν τα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα γύρω μας. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι παρά την απογοήτευση και την αποστράτευση που καλλιεργείται συστηματικά από όλες τις πλευρές, αυτή η αντίληψη βρίσκει πατήματα στους χώρους δουλειάς. Πολλοί εργαζόμενοι τη συμμερίζονται και νομίζουμε ότι και τα αποτελέσματα και στις εκλογές του συλλόγου δείχνουν τα βήματα που έχουν γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ