Πέμπτη 5 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
Γενικές Συνελεύσεις
  • Το ΔΣ της Κίνησης Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών - ΚΑΕ - καλεί τα μέλη της, σήμερα στις 5 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΟΑΟ(Πειραιώς 6, 4ος όρ. Ομόνοια), στη Γενική Απολογιστική Συνέλευση, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη των μελών της Κίνησης που χάθηκαν την τελευταία διετία. Θα επιδοθούν τιμητικά διπλώματα.
  • Το Παράρτημα Νέας Ιωνίας (Αττικής) της ΠΕΑΕΑ, μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, λόγω αντικειμενικών προβλημάτων, καλεί τα μέλη του, εκ νέου, την Κυριακή 8-4-01 στις 10 π.μ. στον κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» στη Νέα Ιωνία.
  • Το Παράρτημα Δραπετσώνας (Πειραιάς) της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί την Κυριακή 8-4-01 στις 10.30 π.μ. Γενική Συνέλευση στα γραφεία του (Πόντου 46).
Επέτειοι
  • Τα Παραρτήματα Καλαβρύτων και Κλειτορίας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν την Κυριακή 8-4-01 στις 11.30 π.μ., εκδήλωση προς τιμήν των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ - περιόδου 1941-'49 της 3ης Μεραρχίας Πελοποννήσου, που έπεσαν στην περιοχή ΠΑΟΥ Καλαβρύτων. Το μνημόσυνο θα τελεστεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πάος του Δήμου Παΐων Καλαβρύτων. (Οι προσκλήσεις πολλών Παραρτημάτων - που πιθανόν άλλαξαν διεύθυνση - γύρισαν πίσω, γι' αυτό καλούνται όλα τα Παραρτήματα να παραστούν).

Πούλμαν για την εκδήλωση, που αναχωρούν από την Πλατεία Κάνιγγος, δρομολογούν:

- Τα Κεντρικά Γρ. ΠΕΑΕΑ στις 7.30 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής τηλ.: 82.34.296 και 88.31.368. - Η ΚΔ της ΠΕΑΤΑΘ - ΔΣΕ στις 7 π.μ. Τηλ.: 32.20.183.

  • Ο Δήμος Ζωγράφου και το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν, την Κυριακή 8-4-01, εκδήλωση τιμής και μνήμης, για τους 5 απαγχονισθέντες αγωνιστές από τους Γερμανούς και τους ντόπιους ταγματασφαλίτες, καθώς και για όλους τους πεσόντες Ζωγραφιώτες πατριώτες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στις 11 π.μ., στην Πλατεία «Πέντε Ηρώων» (Παπαδιαμαντοπούλου και Ξενίας). Θα προηγηθεί, στις 10.30 π.μ., συγκέντρωση στο μνημείο Ηρώων (Λ. Παπάγου) και θα ακολουθήσει πορεία στον τόπο της θυσίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ