Πέμπτη 19 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων το Φλεβάρη

Σταθερά στην έκτη θέση, μεταξύ των κυριακάτικων εφημερίδων, παρέμεινε και το μήνα Φλεβάρη ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ με 34.017 φύλλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η Ενωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών και καταγράφονται στο διπλανό πίνακα, ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» το Φλεβάρη έδωσε κατά μέσο όρο σε Αθήνα - Πειραιά 13.803 φύλλα και 20.124 φύλλα στην περιφέρεια.

Η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας, έδωσε το συγκεκριμένο μήνα κατά μέσο όρο πανελλαδικά 8.127 φύλλα, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στο σχετικό πίνακα των καθημερινών φύλλων. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι στα συγκεκριμένα νούμερα δε συμπεριλαμβάνονται οι 1.670 συνδρομητές της εφημερίδας.

Τα παραπάνω στοιχεία, δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι κυριακάτικες εξορμήσεις που πραγματοποιούν οι κομμουνιστές στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ανεβάζουν κατά πολύ το μέσο όρο κυκλοφορίας της εφημερίδας. Κάνουν όμως ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη, για την καθημερινή διάδοση του «Ριζοσπάστη». Η εφημερίδα της εργατικής τάξης, πρέπει να φτάσει παντού. Οι κομμουνιστές πρέπει να μεταφέρουν τη «φωνή» του Κόμματος στους χώρους δουλιάς, στους χώρους μόρφωσης και γενικότερα σε κάθε χώρο συνάθροισης των εργαζομένων. Οι δυνατότητες για την αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας, είναι μεγάλες και πρέπει να αξιοποιηθούν από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ