Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΟ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στη διαθεσιμότητα

Παναττική δημοσιοϋπαλληλική απεργία σήμερα. Συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος

Με απεργία για δεύτερη μέρα συνεχίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι σε φορείς και υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας τις κινητοποιήσεις ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας ενώ η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει για τους υπόλοιπους κλάδους του Δημοσίου παναττική δημοσιοϋπαλληλική απεργία. Στο πλαίσιο της απεργίας οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10.30 π.μ.

Χτες, πρώτη μέρα της απεργίας, έγινε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, στην οποία συμμετείχαν με δικό τους μπλοκ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Επίσης, στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών συναντήθηκε με εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας. Μετά το τέλος της ο πρόεδρος της ΠΟΠΟΚΠ, Θ. Καποτάς, ενημέρωσε για το περιεχόμενο της συνάντησης. Οπως είπε, ο εκπρόσωπος του υπουργείου ανέφερε πως σε αυτή τη φάση 600 εργαζόμενοι από τις υπηρεσίες και τους φορείς του υπουργείου θα μπουν σε διαθεσιμότητα και ότι μέχρι τις 23 Αυγούστου θα αξιολογηθούν οι δομές (πόσα και ποια τμήματα χρειάζονται). Ακόμα πως μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη θα γνωστοποιηθούν οι λίστες με τα πλήρη στοιχεία όσων μπαίνουν σε διαθεσιμότητα. Ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Οικονομικών χωρίς όμως να γίνει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ