Σάββατο 28 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φυλάξου...

Διαπρύσιος κήρυκας της ιδιωτικής ασφάλισης έχει γίνει ο Μ. Ανδρουλάκης με τις θεωρίες του περί μεικτού συστήματος ασφάλισης - μιας παραλλαγής δηλαδή του πινοτσετικού μοντέλου που το αντέγραψαν και το παρουσίασαν ως απαύγασμα επιστημονικότητας ο Σπράος με τον Τήνιο.

Δικαίωμά του βέβαια να υποστηρίζει ό,τι θέλει, αλλά όχι ότι και το «ΚΚΕ δεν έχει καμία εξουσιοδότηση μιας και πήρε 5% στις εκλογές». Ετσι απάντησε ο Μ. Ανδρουλάκης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση. Είπε κι άλλα στη χτεσινή δίωρη εκπομπή του στο «Φλας», όπως: Οτι η πρόταση του ΚΚΕ για κρατικοδίαιτο σύστημα οδηγεί στις συντάξεις πείνας της Ρωσίας και της Ουκρανίας που φτάνουν για ένα καρβέλι ψωμί. Ή ότι το ΚΚΕ μάχεται για να μην πέσουν οι συντάξεις από 120.000 δραχμές στις 67.000 δραχμές - που λέει ο Γιαννίτσης - κι όχι να πάνε στις 250.000 δραχμές. Ακόμα, ότι και για τους νέους που βαρούσαν τα πόδια τους στην προχτεσινή πορεία δεν ενδιαφέρεται το ΚΚΕ, είπε περισπούδαστα ο Μίμης.

Τι να πει κανένας εκτός από εκείνο που έλεγε ο ίδιος ο Μιμάκος παλιότερα: Φυλάξου από παλιά π... κι από παλιό αριστερό...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ