Σάββατο 5 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα Λουτρακίου - Περαχώρας της ΠΕΑΕΑ, αύριο Κυριακή 6-5-01 στις 10.30 πμ, τελεί το καθιερωμένο ετήσιο τρισάγιο στον Αγιο Φανούριο - τόπο εκτέλεσης των αγωνιστών Βασίλη Μελέτη και Ηλία Σπυρογιαννάκη - στη μνήμη των 50 πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ της περιοχής.

Για την εκδήλωση πούλμαν δρομολογεί το Παρ/μα Πετραλώνων - Θησείου - Π. Σφαγείων και καλεί τα μέλη του την Κυριακή στις 8 πμ στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πετραλώνων.

  • Το Παράρτημα Μεγάρων της ΠΕΑΕΑ και οι συγγενείς των θυμάτων, με τη συμπαράσταση του Δήμου Νέας Περάμου, τελεί αύριο Κυριακή 6-5-01 στις 11 πμ, επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των 10 αγωνιστών, που τους κρέμασαν οι ναζί στις 3-5-1944.
  • Το παράρτημα Σερρών της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με τους συγγενείς των πεσόντων, αύριο Κυριακή 6-5-01 στις 11 πμ, τελεί μνημόσυνο για τα θύματα του εμφυλίου πολέμου, στα νεκροταφεία της Ευαγγελιστρίας.
  • Το Παράρτημα Μεσολογγίου της ΠΕΑΕΑ και η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας, συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 9-5-01 στις 10 πμ στο Μητροπολιτικό ναό της πόλης, εκδήλωση για την 56η επέτειο από τη λήξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης. Στην εκδήλωση καλούνται όλα τα Παραρτήματα ΠΕΑΕΑ του νομού να συμμετάσχουν.
Αποκαλυπτήρια μνημείου
  • Ο Δήμος Γαλατσίου και οι Αντιστασιακές Οργανώσεις ΠΕΑΕΑ, ΠΟΑΕΑ, ΠΣΑΕΑ, καλούν τα μέλη τους αύριο αύριο Κυριακή στις 6 μμ να παραβρεθούν στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης της πόλης, που βρίσκεται στη διασταύρωση Αγ. Γλυκερίας και Πρωτοπαπαδάκη. Προσυγκέντρωση θα γίνει για τις αντιστασιακές οργανώσεις στο δημαρχείο στις 5.30 μμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ