Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κώστας Σιέττος

Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια η βία του κεφαλαίου που καθημερινά εξαθλιώνει τα πλατιά λαϊκά στρώματα, που παράγει ανεργία, που κάνει τα παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία. Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να βροντοφωνάξουμε φτάνουν πια τα ψέματα και η κοροϊδία όλων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που σε αυτά εξέχουσα θέση φυσικά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, που εξαπατά συνειδητά το λαό και που λέει ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή ανάπτυξη στα πλαίσια της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε σε όλα μαζί του, γιατί μόνο έτσι μπορεί το λαϊκό κίνημα να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στη βία του κεφαλαίου. Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για το δίκαιο και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της λαϊκής οικογένειας, στα εργοστάσια, στις επιχειρήσεις, στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια, στις λαϊκές γειτονιές. Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που παλεύει για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία, Παιδεία, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Για όλα τα παραπάνω ψηφίζουμε και συστρατευόμαστε με το ΚΚΕ, γιατί η πρόταση λαϊκής εξουσίας του ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για μας και τα παιδιά μας, για σήμερα και για πάντα. Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί το ισχυρό ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική ικανή και αναγκαία συνθήκη για την αδιαπραγμάτευτη και αταλάντευτη αντίσταση στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων της όποιας κυβέρνησης και τη μόνη ελπίδα για την τελική νίκη του εργαζόμενου λαού. Επομένως όλοι σύσσωμοι στις Ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε δαγκωτό, όπως θα έλεγε και ο σύντροφος Χαρίλαος, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ