Τρίτη 11 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 8 π.μ. στις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στην Ιερά Οδό θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Βοτανικό θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΣΤΑΣΥ στα Σεπόλια θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 π.μ. στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στην πλ. Κοραή στον Πειραιά θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 2 μ.μ. στο πολυκατάστημα LEROY MERLIN στον Πειραιά θα μιλήσει ο Τάσος Κεσόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 π.μ. στο ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 9.30 π.μ. σε υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

-- Στις 7 μ.μ. στην Αργυρούπολη, στο Θέατρο «Μ. Θεοδωράκη» (Λ. Κύπρου 68) θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, και ο Θοδωρής Λιάππης, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, και ο Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου.

-- Στις 8 μ.μ. στον Αγιο Στέφανο, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, και η Ζωή Σώκου, υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Διονύσου - Αγ. Στεφάνου.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ψυχικό, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αθλητικού κέντρου (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας) θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής, και ο Γιάννης Καβαλάρης, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού.

-- Στις 7 μ.μ. στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Λ. Ιωνίας 96) θα μιλήσουν ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής, και η Κυριακή Καμαρινού, υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Αλίμου.

-- Στη 1 μ.μ. στο ΕΜΠ, στο αμφιθέατρο 2 ΣΕΜΦΕ, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 12 μ. στα γραφεία του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη και στο αμαξοστάσιο στο ΡΟΥΦ θα μιλήσει ο Θανάσης Ευαγγελάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6 π.μ. στο γκαράζ του Δήμου Μενιδίου θα μιλήσει ο Θανάσης Κοτζαμπασάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 12.30 μ.μ. στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής ΕΡΜΗΣ θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στη Θεσσαλονίκη

-- Συγκέντρωση αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων με ομιλητή τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο θεατράκι Χηλής στην Καλαμαριά, θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κάρυστο

Αύριο, Τετάρτη, στις 12 μ. σε περιοδεία στο Νοσοκομείο Καρύστου και στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Κάρυστο θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Καβάλα

Πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, αύριο, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στον κινηματογράφο OSCAR. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 7 μ.μ., στο Αίγιο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με ομιλήτρια την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ, με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Μαγνησία

-- Σε συγκέντρωση στο Ν. Πήλιο, σήμερα, Τρίτη, στις 7 μ.μ., στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, θα μιλήσει ο Απ. Νάνος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στη Σκόπελο, αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Καφενείο (Παραλία), σε συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γ. Λούμας, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και Γραμματέας του Τομέα Υπαίθρου Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ