Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοι στο πλευρό των αγροτών!

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, στη 1 μ.μ., στην Ομόνοια καλούν οι δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας

Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους αυτοαπασχολούμενους, να συγκεντρωθούν σήμερα στη 1 μ.μ. στην Ομόνοια και από κει να κατευθυνθούν στη συγκέντρωση των αγροτών, στην πλατεία Βάθης. «Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι και αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης και των συμμάχων της», σημειώνει μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ. Ανάλογες ανακοινώσεις εξέδωσαν δεκάδες συνδικάτα και Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ καλεί και η ΠΑΣΕΒΕ. «Ο αγώνας των αγροτών είναι ένας σκληρός αγώνας ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων. Ενάντια στη φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα στο χώρο. Το έργο το έχουμε ζήσει και εμείς στο πετσί μας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Η ΟΓΕ, καλώντας επίσης στην Ομόνοια, σημειώνει: «Δυναμώνουμε τη φωνή των μπλόκων, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της φτωχής αγροτιάς». Τέλος, το ΜΑΣ, σημειώνει στο κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια: «Ολοι οι φοιτητές και σπουδαστές να στηρίξουμε το δίκαιο αγώνα των αγροτών. Μας αφορά όλους! Η πολιτική που μας πετάει έξω από την εστία, που μας βάζει να πληρώνουμε αναλώσιμα, που κόβει το νερό και το ρεύμα στα σπίτια μας, που τσακίζει τους μισθούς των γωνιών μας, είναι αυτή που γονατίζει και τους αγρότες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ