Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα φασιστικά ψέματα...

Στο γνωστό φασιστο-site «ethnikismos.net» έχει αναρτηθεί είδηση σχετικά με την παράδοση τροφίμων στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς από αντιπροσωπεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, καμαρώνουν πως είναι τάχα το μόνο κόμμα που προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση και συνεχίζουν: «Τι προσέφεραν τα άλλα κόμματα; Το κόμμα των σπαγκοραμμένων του Περισσού μετέφερε "την αλληλεγγύη όχι μόνο του ΚΚΕ αλλά όλων των εργαζομένων" (όπως είπε ο Κουτσούμπας), αλλά αλληλεγγύη επίσης με το... στόμα»/

Ολοι όμως στην Κεφαλονιά, και όχι μόνο, γνωρίζουν ότι πριν από δέκα μέρες, το Σάββατο 8 Φλεβάρη, παραδόθηκε η πρώτη παρτίδα με τρόφιμα και άλλα απαραίτητα υλικά που συγκέντρωσαν δεκάδες Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ. Μάλιστα, την ίδια μέρα, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης μαζί με συνδικαλιστές από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο νησί καλώντας σε συνέχιση αυτής της προσπάθειας, και ήδη συγκεντρώνεται η δεύτερη παρτίδα. Ως γνωστόν, μέσα στο ΠΑΜΕ πρωτοστατούν οι κομμουνιστές, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ.

Ψιλά γράμματα αυτά βέβαια για τους φασίστες. Αλλωστε, ψέμα και φασισμός πάνε πάντα μαζί. Αλλη μια απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να τους απομονώσουν, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ