Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σημαντικό αποτέλεσμα στις εκλογές του ΕΚ Αρτας

Την απόλυτη πλειοψηφία συγκέντρωσε το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ στις αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Αρτας. Το ψηφοδέλτιο της «Ταξικής Ενότητας» συγκέντρωσε 48 ψήφους σε σύνολο 76 αντιπροσώπων και κατέλαβε τις 8 από τις 11 έδρες στη διοίκηση. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Για ΔΣ ψήφισαν 76, βρέθηκαν 1 λευκό και 1 άκυρο. Η «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων» έλαβε 48 ψήφους και 8 έδρες. Το «Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων» 16 ψήφους και 2 έδρες. Η «Ταξική Πορεία - Εργατική Ανασύνταξη» 4 ψήφους και καμία έδρα. Τέλος, 6 ψήφους και 1 έδρα έλαβε μεμονωμένος υποψήφιος.

Για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, ψήφισαν 42 αντιπρόσωποι και βρέθηκαν 2 λευκά. Η «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων» συγκέντρωσε 35 ψήφους και εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο. Το «Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων» έλαβε 3 ψήφους και η «Ταξική Πορεία - Εργατική Ανασύνταξη» 2 ψήφους.

Σε ανακοίνωσή της η «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών μάς γεμίζει με ευθύνες και αποτελεί εργαλείο για ανάπτυξη δράσης του ΕΚΑ από καλύτερες θέσεις για την υπεράσπιση των εργαζομένων. Για κίνημα που δε θα τα "διπλώνει", δε θα κάνει κωλοτούμπες, θα είναι απαλλαγμένο από τους ανθρώπους της εργοδοσίας, θα στηρίζεται και θα αναπτύσσει την κοινωνική συμμαχία, που θα παλεύει στους χώρους δουλειάς και γενικότερα για το σύνολο των αναγκών της λαϊκής - εργατικής οικογένειας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ