Τρίτη 1 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡ
Στον «αφρό» ξανά η εσωκομματική αντιπαράθεση

Επίθεση εναντίον της ηγεσίας του κόμματος και προσωπικά του Φ. Κουβέλη εξαπέλυσε χτες ο Γρ. Ψαριανός, αιτιολογώντας την απόφασή του να μην «πειθαρχήσει» στην απόφαση της ΔΗΜΑΡ και να απέχει απ' την ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. Από την ψηφοφορία απουσίαζε επίσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Β. Οικονόμου.

«Ο Φώτης Κουβέλης μετά την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση, υιοθέτησε αλυσίδα λαθών που προκάλεσαν πλήγμα στην εικόνα του κόμματος. Εχουμε δεχθεί σοβαρό πλήγμα. Υπάρχουν ευθύνες που από το 6% βρεθήκαμε στο δύο παρά τέταρτο» ανέφερε ο Γρ. Ψαριανός, κατηγορώντας μάλιστα τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ότι πρώτα αποφασίζει και μετά συζητά με τους βουλευτές του. «Πρώτα βγήκε στο Βελλίδειο και είπε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και μετά συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Να συζητήσουμε τι;», πρόσθεσε.

Πληροφορίες φέρουν κι άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να εμφανίζονται «εξοργισμένα» για την κατ' εξακολούθηση υποβάθμιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στην οποία ο Φ. Κουβέλης παρουσιάζεται για να γνωστοποιήσει ειλημμένες αποφάσεις, όπως υποστηρίζουν.

Σε ανάλογο ύφος απάντησε το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ στον Γρ. Ψαριανό, αναφέροντας: «Η ανακίνηση σε καθημερινή βάση ανύπαρκτων θεμάτων δήθεν εσωκομματικής δημοκρατίας, υπονομεύει αντικειμενικά τις εκλογικές προοπτικές της Δημοκρατικής Αριστεράς και λειτουργεί υπέρ αντίπαλων πολιτικών σχεδίων. Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι πλέον ανεκτό ό,τι χτίζεται με τόσο κόπο από χιλιάδες μέλη του κόμματος να "ξηλώνεται" χάριν εντυπωσιασμών, επικοινωνιακών στοχεύσεων και προσωπικών στρατηγικών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ