Τρίτη 15 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Λιβάνου

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Λιβάνου, Κχάλεντ Χαντάτα, χτες, στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής, στον Περισσό.

Στη συζήτηση, που έγινε μέσα σε θερμό, συντροφικό κλίμα, εκτιμήθηκαν οι πολύχρονες διμερείς σχέσεις και το επίπεδο συνεργασίας των δύο κομμάτων.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Λιβάνου χαιρέτισε την αλληλεγγύη που εκφράζει το ΚΚΕ στο λαό της χώρας του και ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στέκεται αποφασιστικά στο πλευρό των αγωνιζόμενων λαών της περιοχής.

Στη συνάντηση εξετάστηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική και την Ανατολική Μεσόγειο, συγκεντρώθηκε η προσοχή στο Παλαιστινιακό, στις εξελίξεις στην Κύπρο και στη Συρία, εκφράστηκε η ανησυχία για τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Οι δύο πλευρές καταδίκασαν την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και συμφώνησαν να εντείνουν τις προσπάθειες, ώστε να δυναμώσει η κοινή πάλη των δύο κομμάτων και γενικότερα των ΚΚ της περιοχής για τα εργατικά, λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ