Παρασκευή 16 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις για τις ευρωεκλογές

Την Τρίτη 20/5

-- Στη Χαλκίδα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Νικολάου. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στη Λιβαδειά στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στην Αμφισσα στις 8.30 μ.μ. στην Πλατεία Λαού. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Στερεάς του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, με ομιλητή τον Μ. Παπαδόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Την Τετάρτη 21/5

-- Στην Πάτρα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 7 μ.μ. στην Πλατεία Ψηλών Αλωνιών για το κέντρο και τις ανατολικές συνοικίες, στην πλατεία Νόρμαν για τις βόρειες συνοικίες και την ΚΝΕ και στην πλατεία Πίνδου για Νότιες Συνοικίες και επαρχία Αχαΐας.

Την Πέμπτη 22/5

-- Στη Θήβα στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Θήβας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Στερεάς του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

Την Παρασκευή 23/5

-- Στη Λαμία στις 8 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Στερεάς του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ