Παρασκευή 16 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Καλοχώρι θα μιλήσουν η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Ανέστης Πετρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα.

-- Στη Σέκλιζα Καρδίτσας, στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

-- Στη Μητρόπολη Καρδίτσας, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

-- Στην Αγιά Λάρισας, στις 11.30 π.μ., συγκέντρωση με ομιλητές τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή, και τον Γ. Κασίδα, υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς.

-- Στον Αμπελώνα Λάρισας, στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλητές την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή, και τον Στ. Χατζηκράχτη, υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μώλου, θα μιλήσει ο Γ. Τσαπάρας, υποψήφιος δήμαρχος Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Θα χαιρετίσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

-- Στις 9 μ.μ. στην παραλία στο Μαρμάρι θα μιλήσει η Κούλα Βρανά, υποψήφια δήμαρχος Καρύστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ