Τρίτη 24 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά

Τα παραρτήματα του ΕΣΥΝ έχουν προγραμματίσει τις εξής εκδηλώσεις:

  • Το παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ ξεκίνησε χτες το 9ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, στο Μον Ρεπό στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου». Σήμερα, στις 8.30 μ.μ., «Κορφιάτικος Γάμος» και «Αντιγόνη» Σοφοκλέους (αποσπάσματα) από τη θεατρική ομάδα Γυμνασίου και ΛΤ Σκριπερού. Αύριο Τετάρτη, στις 9 μ.μ., «Γάμος αλά Ρωσικά» του Αντόν Τσέχωφ από τη θεατρική ομάδα του 1ου Λυκείου.
  • Η Δημοκρατική Ενωση Ηθοποιών, με τη θεατρική της ομάδα «Εναερίτες», ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του παραρτήματος Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών του ΕΣΥΝ, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 26 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (πλατεία Θρακ/νων), την παράσταση «Ο γάτος που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετά» από το ομώνυμο βιβλίο του Χιλιανού συγγραφέα Σεπούλβεδα Λούις. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πετραλώνων - Θησείου πραγματοποιεί εκδήλωση αύριο, Τετάρτη 25 Ιούνη, στις 7.30 το βράδυ, στην πλατεία Μερκούρη, στα Ανω Πετράλωνα, με ομιλία από την Σοφία Σκλαβενίτη, ψυχολόγο, μέλος του ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών και προβολή της ταινίας «Half Nelson».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ