Τετάρτη 25 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σε γειτονιές της Πάτρας οργανώνονται σήμερα, Τετάρτη, ομιλίες - συζητήσεις, με θέμα τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τις πρόσφατες εκλογές και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στις Εργατικές Κατοικίες της Εγλυκάδας στις 8 μ.μ. με την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς. Στην Παραλία στις 8 μ.μ. με τον Παναγιώτη Μελά, στέλεχος του Κόμματος. Στο καφενείο «Λίμπερο», στον Αγιο Διονύσιο στις 8 μ.μ. με τον Βασίλη Θωμόπουλο, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας.

-- Οι Οργανώσεις Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, την Παρασκευή 27/6, στις 9 μ.μ., στο θεατράκι του Πάρκου «Αντ. Τρίτσης». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μηλιώνης, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό συγκρότημα του Τομέα Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Βορείου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι την Παρασκευή 27/6, στις 8.30 μ.μ. στο 4ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας, δίπλα στο ΚΕΠ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ