Σάββατο 26 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ
Δέσμευση Ανωμερίτη στη Βουλή

Να υπάρξει χρονοδιάγραμμα στην καταβολή του ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρης με Επίκαιρη Ερώτηση

Τη δέσμευση ότι θα χορηγηθεί στους δασικούς υπαλλήλους του υπουργείου Γεωργίας το επίδομα παραγωγικότητας, ανέλαβε χτες στη Βουλή ο Γ. Ανωμερίτης, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Σ. Στριφτάρη.

Ο υπουργός είπε ότι έχει υπογράψει από το Φλεβάρη τόσο τη σχετική απόφαση και την έχει στείλει στο υπουργείο Οικονομικών όσο και το σχέδιο κοινής Υπουργικής Απόφασης για την καταβολή των χρηματικών ποσών που δικαιούνται οι δασολόγοι. Ανακοίνωσε ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί το απαραίτητο ποσό κάτι που δεν είναι εύκολο στη μέση της χρονιάς κατά την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Πάντως, είπε ότι προχτές συναντήθηκε με τους δασολόγους και τους διαβεβαίωσε ότι τα αναδρομικά των 8,5 δισ. δρχ. θα βρεθεί τρόπος να χορηγηθούν.

Ο Σπ. Στριφτάρης παρατήρησε ότι είναι κατ' αρχήν θετικά τα όσα είπε ο υπουργός και τόνισε ότι έπρεπε να φθάσουν σε απεργίες και κινητοποιήσεις οι δασικοί, για να ακουστεί η φωνή τους. Επέμεινε, όμως, να εκπονηθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των χρημάτων για να μη φτάσουμε στο σημείο με τις καθυστερήσεις να τα διεκδικούν τα παιδιά των υπαλλήλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ