Πέμπτη 22 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Νέα προεκλογικά σποτ από το ΚΚΕ

Δύο νέα βίντεο του ΚΚΕ δόθηκαν στη δημοσιότητα μπροστά στις εκλογές της Κυριακής: Το δεύτερο δεκάλεπτο βίντεο, καθώς και το νέο σύντομο του Κόμματος.

«Δύναμη και ελπίδα, νους και καρδιά, και τα δύο είναι ΚΚΕ»: Ετσι απαντούν οι πρωταγωνιστές του νέου σύντομου σποτ του ΚΚΕ στους διάφορους «σωτήρες» που καλούν το λαό και τη νεολαία να ζουν με ψίχουλα.

Στο τετράπτυχο «Ελπίδα - Δύναμη - Αλήθεια - Ανατροπή» κινείται το δεύτερο 10λεπτο βίντεο του ΚΚΕ, αναδεικνύοντας το πραγματικό τους περιεχόμενο για τα λαϊκά συμφέροντα. «Στο δίλημμα νέα εξαπάτηση, απογοήτευση του λαού ή μάχη για τη χειραφέτησή του, ο κάθε αγωνιστής, ο κάθε προβληματιζόμενος άνθρωπος που ενδιαφέρεται να ζήσει ο λαός μας καλύτερα, μία απάντηση μπορεί να δώσει: Τώρα ψηφίζουμε ΚΚΕ, αυτό θα μετρήσει για το λαό την επομένη των εκλογών!», τονίζεται στο βίντεο, το οποίο «ντύνεται» μεταξύ άλλων με εικόνες από την πάλη του λαού και της νεολαίας και αποσπάσματα ομιλίας του Δ. Κουτσούμπα από τη συγκέντρωση νεολαίας στο Σπόρτιγκ.

Και τα δύο βίντεο έχουν αναρτηθεί στο portal «902.gr», στις διευθύνσεις www.902.gr/node/59682 (το 10λεπτο) και www.902.gr/node/59586 (το νέο σποτ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ