Πέμπτη 22 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Ούτε λεπτό χαμένο μέχρι την Κυριακή

Στα λίγα 24ωρα που απέμειναν μέχρι την Κυριακή των εκλογών, εντείνονται οι προσπάθειες για να εκφραστεί και στην κάλπη η μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΚΚΕ, για να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός.

Καθώς συνεχίζεται η πλούσια δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε ολόκληρη τη χώρα, με τις συγκεντρώσεις, τις περιοδείες και τις εξορμήσεις, για να φτάσει παντού το κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, το κέντρο βάρους πέφτει πλέον στη δουλειά άνθρωπο τον άνθρωπο, μέσα στους χώρους δουλειάς, μέσα στα σπίτια των εργατικών - λαϊκών οικογενειών.

Με πείσμα και μαχητικότητα, οι δυνάμεις των Κομματικών Οργανώσεων, οι οπαδοί του Κόμματος, οι συνεργαζόμενοι, χωρίς να αφήνουν να πάει χαμένο ούτε λεπτό, δίνουν τη μάχη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο χέρι. Με σχέδιο και με επιμονή, μέχρι και την τελευταία στιγμή απευθύνονται στον κόσμο που προβληματίζεται, στον κόσμο που συναντήθηκε στις ταξικές μάχες με τους κομμουνιστές. Τον καλούν να μην υποχωρήσει μπροστά στη λογική του μικρότερου κακού, που μέχρι τώρα έχει επιφέρει οδυνηρά αποτελέσματα σε βάρος του λαού και χωρίς καμία ταλάντευση να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να στείλει μήνυμα ετοιμότητας για την οργάνωση της λαϊκής πάλης στην «επόμενη μέρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ