Πέμπτη 21 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα συνεδριακά

Γρηγοριάδης Κώστας

ΚΑΝΟΝΙΚΑ, και για να είμαστε σοβαροί, πρέπει να γίνουν... πράγματα και θαύματα σήμερα στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Μας το υποσχεθήκανε από χτες με σειρά δηλώσεων και υπονοούμενων τα «κορυφαία» στελέχη. Ευελπιστούμε..., λοιπόν, να μην είναι «ξενέρωτη» η συνεδρίαση.

Επίσης, συντασσόμαστε ασυζητητί με το αίτημα του πρωθυπουργού «να μη λείψει κανείς» από τη συνεδρίαση αυτή. Ιδίως ο Πάγκαλος, παρακαλώ, που είναι εγγύηση για μια «σωστή» συνεδρίαση. Εκτός αν αποφάσισε ότι αποκλειστική του ενασχόληση πλέον θα είναι οι πολεοδομίες.

Αυτό, πάντως, που ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε είναι το γιατί επ' ουδενί δε θέλει να πιστέψει η κυβέρνηση ότι αυτό που έχει δυσαρεστήσει τον κόσμο είναι η πολιτική της. Συνεχώς αναζητεί άλλες αιτίες.

Μια της φταίει το Υπουργικό Συμβούλιο και θέλει ανασχηματισμό, την άλλη της φταίει η επικοινωνία της με το λαό και θέλει Λαλιώτη και την τρίτη, της φταίει η έλλειψη προπαγάνδας για το κυβερνητικό έργο.

Πάντως, να είναι βέβαιοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι μειωμένης νοημοσύνης. Οταν διαφωνεί με μια κυβέρνηση το κάνει γιατί δεν του αρέσουν οι πολιτικές επιλογές της και όχι επειδή δεν της αρέσουν οι γραβάτες των υπουργών της.

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ που γίναμε και παγκοσμίως διάσημοι με τη μεταγραφή του σέντερ φορ Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή στον Παναθηναϊκό, που κόστισε - όπως λένε - 7 εκατομμύρια δολάρια! Ούτε λίγο-ούτε πολύ, θα πιστέψουν σε όλο τον πλανήτη, ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε με τα λεφτά σε αυτή τη χώρα και τα τζογάρουμε στο ποδόσφαιρο!

Αντε να τους εξηγήσεις τώρα στο εξωτερικό περί «διαπλεκομένων» και υπερκερδών και άλλα τέτοια! Πάντως, ως συνήθως τέτοιες κινήσεις είναι πρόκληση. Χώρια που κυοφορούνται μεταγραφές που λέγεται ότι θα κοστίσουν πάνω από 10 δισεκατομμύρια δραχμές. Πού είναι ο Φλωρίδης, να τα εξυγιάνει όλα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ