Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
«Ναι» σε συμμετοχή σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

«Μισόκλειστη» είναι η πόρτα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τον Στ. Θεοδωράκη, που, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Ε», δήλωσε ότι αν και η πόρτα έκλεισε με την προκήρυξη των εκλογών, εντούτοις «Το Ποτάμι είναι εδώ, ανά πάσα στιγμή, να κρίνει τι είναι χρήσιμο και τι όχι για τη χώρα. Δεν εννοώ μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με ένα συμπληρωματικό Ποτάμι. Αλλά, αν η χώρα κάποια στιγμή χρειάζεται μια άλλου τύπου κυβέρνηση απ' αυτή τη Βουλή, αυτό είναι κάτι που το Ποτάμι μπορεί να συζητήσει. Μια κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετέχουν και οι δύο πόλοι, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν λειτουργεί και δεν αποδίδει έργο, δεν προχωρά τις αποκρατικοποιήσεις και αποφάνθηκε πως «πρέπει να επιστρατευθούν δημιουργικοί άνθρωποι για να έρθει ανάπτυξη στη χώρα».

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ και τα περί διαλόγου και συνεννόησης, το Ποτάμι ανέφερε με παράπονο: «Στην Παιδεία αποφασίζει ο Φίλης και οι ΣΥΡΙΖΑίικες επιτροπές του. Τα νοσοκομεία τα αναλαμβάνουν τα δικά τους παιδιά. Στους οργανισμούς βάζουν ξανά και προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους, γιατί έχουν δώσει πολλές υποσχέσεις. Στη Δικαιοσύνη έχουν τις δικές τους... επετηρίδες. Στη φορολογία καταρτούν λίστες "αυτούς ελέγξτε - αυτούς όχι". Στο Στρατό πρέπει να βάλεις στο πέτο τον "Αγιο Πάνο" ... Στη Βουλή αποδοκιμάζουν τους αντιπάλους τους. Και ο κ. Τσίπρας καλεί από την ΕΡΤ τους Ελληνες να αποκτήσουν "κουλτούρα διαλόγου". Σουρεαλιστικό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ