Τρίτη 22 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου της Γκράβας (Ταϋγέτου 60), σε εκδήλωση των ΚΟ της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Νοσοκομείο του Ρίου θα γίνει ομιλία στα τμήματα τραυματιοφορέων και τεχνικών υπηρεσιών, απ' τον Δημήτρη Πελεκούδα, στέλεχος του ΚΚΕ, αντιδήμαρχο Πατρέων.

Αύριο, Τετάρτη

-- Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με ομιλητή τον Γιώργο Χαρίτο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Λάμψακο, στην πλατεία Προσφύγων (καφενείο Σπανόπουλου), θα μιλήσει ο Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΚΟ Φλώρινας του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στην «ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήτας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ