Τετάρτη 30 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυση Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη

Στα προεόρτια της χτεσινοβραδινής αποπροσανατολιστικής κόντρας κυβέρνησης και ΝΔ στη Βουλή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ανακοίνωσε ότι κατέθεσε χτες μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Ολγας Γεροβασίλη, για τις δηλώσεις της, με τις οποίες - υιοθετώντας σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας - καλούσε τον ίδιο και τη ΝΔ να δώσουν απαντήσεις για τις «ένθερμες σχέσεις» τους με άτομα που διώκονται για υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού.

Οπως δήλωσε ο Γ. Κουμουτσάκος: «Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της κυρίας Ολγας Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο για τη συνολική σπίλωση της προσωπικότητάς μου που επιχείρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα».

«Φωνάζει ο κλέφτης», ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε λάθος την ενέργεια του Γ. Κουμουτσάκου, λέγοντας ότι η συζήτηση μπορεί να είναι μόνο πολιτική και να μην προσωποποιείται. «Εγώ, από την πλευρά μου, δεν έχω προσωπικά θέματα με τον κ. Κουμουτσάκο. Εχουμε ρόλους πολιτικούς και με βάση αυτούς τους ρόλους και εκείνος και εγώ κάνουμε δηλώσεις ή διατυπώσεις. Πιστεύω ότι οφείλεται σε έλλειψη ψυχραιμίας», δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ