Τετάρτη 30 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Ρεσιτάλ σκανδαλολογίας για να καλύψει τη στρατηγική του κεφαλαίου

Στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο κάλεσε να «ξεκαβαλικέψει από τη διαπλοκή», συγκέντρωσε τα πυρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, βλέποντας προφανώς στο κόμμα αυτό έναν «ανταγωνιστή» όσον αφορά τη διακυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι, στο φόντο των διεργασιών στο αστικό πολιτικό σκηνικό, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι «θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι τέλους», «η κυβέρνηση θα μείνει ζωντανή» κ.λπ., ενώ ολοκληρώνοντας το... «μάζεμα» όσων έλεγε τις προηγούμενες μέρες για τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, έκανε λόγο χτες για «ένα λεκτικό λάθος»...

Κατά τ' άλλα, επιδόθηκε ως συνήθως στην παράθεση πλήθους εγγράφων και δημοσιευμάτων για να καταδείξει σκάνδαλα από τη «Siemens» μέχρι τα υποβρύχια, δηλαδή το εξοπλιστικό πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού που είχε ανατεθεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ όσον αφορά στο τελευταίο εστίασε την επίθεσή του στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

Πυρά εξαπέλυσε και ενάντια στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά, λέγοντας ότι απεμπόλησε τα όσα πρέσβευε όσον αφορά την πάταξη της διαφθοράς και τα μνημόνια, «και προσκύνησε για να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο».

Σε αντιστοιχία με το «τρίγωνο της αμαρτίας» που ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας, έκανε λόγο για «συμμορία εκδοτών, επιχειρηματιών και πολιτικών».

Φυσικά, δεν είπε κουβέντα για το «διά ταύτα», ότι για τα φαινόμενα που καταγγέλλει ευθύνεται το σύστημα της εκμετάλλευσης που και αυτός υπηρετεί. Χαρακτηριστικά, στα όσα είπε π.χ. για το θέμα των υποβρυχίων, δεν είπε ούτε μία λέξη για αυτό καθαυτό το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης των Ναυπηγείων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ