Τετάρτη 30 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Θέλει ισχυρή κυβέρνηση για να υπηρετεί καλύτερα το κεφάλαιο

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός προκάλεσε τη συγκεκριμένη συζήτηση, για να διασώσει τη θέση και την κυβέρνησή του. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε ως «σουπιά που πετάει μελάνι» για να σωθεί, επισημαίνοντας ότι αυτό επιβεβαιώνει την πρότασή του για μια «οικουμενική κυβέρνηση 240 εδρών», ώστε να έρθουν επενδύσεις.

«Αν υπάρξει μία κυβέρνηση σταθερή που είναι στο ευρώ και την Ευρώπη και θα ξεκινήσει μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα μέσα σε δύο μήνες η χώρα θα επανέλθει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς», ανέφερε, εξηγώντας ότι η... εμμονή του στην οικουμενική αφορά τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του κεφαλαίου.

Πρόσθεσε ότι πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ είναι εγκλωβισμένοι ο μεν πρώτος από «κάποιους υπουργούς που του λένε προχώρα και ό,τι γίνει», ο δεύτερος «από ορισμένους θερμοκέφαλους που λένε άσε τον Τσίπρα να καταρρεύσει για να έρθουμε εμείς» και δεν βλέπουν «το καλό της χώρας».

Εκτίμησε πως «είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πιέσεις στα ανώτερα κλιμάκια της Δικαιοσύνης», ενώ έδωσε «δίκιο» στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο - κάτι που προφανώς δεν είναι άσχετο με τις γενικότερες διεργασίες - λέγοντας ότι «εγώ είμαι σύμφωνος να ελέγχει τη Δικαιοσύνη και να μαθαίνει. Δεν είμαι σύμφωνος με τη ΝΔ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ