Τετάρτη 30 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες» διοργανώνουν οι ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς (Οσία Ξένη). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Ερυθραία (Βίλλα Κώνστα), σε συγκέντρωση, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Λιμάνι) με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος) η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής θα παρουσιάσει το βιβλίο «Ευρωκομμουνισμός: Θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

-- Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει μουσικοθεατρική εκδήλωση με τίτλο «1946 - 2016: 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή στην κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης», στις 7.30 μ.μ., στο «Αχίλλειο». Στην εκδήλωση θα προβληθούν μαρτυρίες γυναικών που πήραν μέρος στην ένοπλη πάλη με τον ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ