Πέμπτη 21 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με Θεοχάρη

Αναταράξεις επικρατούν (και) στο εσωτερικό του Ποταμιού, μετά την αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Χ. Θεοχάρη, που καταλόγισε στην ηγεσία του μορφώματος «έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης», «στρογγύλεμα απόψεων», «διγλωσσία» κ.ά.

Μιλώντας αργά προχτές το βράδυ στο «Mega», ο Στ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον Χ. Θεοχάρη για ανέντιμη στάση, λέγοντας ότι το έντιμο θα ήταν να παραδώσει την έδρα. Επανέλαβε δε τον ισχυρισμό που προβάλλεται από τα κεντρικά του Ποταμιού, ότι ο Χ. Θεοχάρης ήταν ο πρώτος που συνιστούσε συνεργασία πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ, πότε με το ΠΑΣΟΚ και πότε με τη ΝΔ. Κατέληξε λέγοντας ότι επρόκειτο για μια ιστορία που είχε φτάσει πια στο απροχώρητο...

Ετερο στέλεχος του Ποταμιού, ο Σπ. Λυκούδης, μιλώντας χτες στο «Mega», χαρακτήρισε λάθος την αποχώρηση του Χ. Θεοχάρη από το Ποτάμι.

Ο ίδιος ο αποχωρήσας, μιλώντας χτες στον «ΑΝΤ1», αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αποχώρηση, επέμεινε: «Είχα εκφράσει διαφωνίες, όλο το προηγούμενο διάστημα έμεινα σταθερός στις απόψεις μου, είχα μιλήσει και για διγλωσσία, τη μία μέρα ήμασταν με την πλευρά της κυβέρνησης, την άλλη ήμασταν αντιπολίτευση. Νομίζω ότι και τώρα, βλέποντας κάποιες λογικές και ενέργειες, που και με τη ΝΔ πηγαίναμε και με το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη διγλωσσία εγώ πιστεύω ότι θα την πληρώσουμε και δεν μπορούσα να συνεχίσω να παρακολουθώ αυτή τη λογική και στρατηγική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ