Πέμπτη 2 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η στάση εργασίας

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε στα δικαστήρια η δίωρη στάση εργασίας που είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη οι συμβασιούχοι της Ολυμπιακής στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Η εταιρία αμέσως μετά την εξαγγελία της κινητοποίησης προσέφυγε στα δικαστήρια και χθες εκδικάστηκε η υπόθεση και ανακοινώθηκε η απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται να μην προχωρήσουν σήμερα στην πραγματοποίηση της στάσης, όμως επιφυλάσσονται με νέες κινητοποιήσεις. Πάντως την τελική απόφαση θα ελάμβανε το ΔΣ του Σωματείου σε έκτακτη συνεδρίασή του χτες το βράδυ.

Οι 210 συμβασιούχοι της Ολυμπιακής στο Αεροδρόρμιο «Μακεδονία» που στην πλειοψηφία τους απασχολούνται με 8μηνες συμβάσεις 3ετούς διάρκειας, ζητούν την κάλυψη των πάγιων αναγκών από το υπάρχον έμπειρο προσωπικό, την καταβολή των αμοιβών που προβλέπονται από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας -μεταξύ εργοδότριας και ΟΣΠΑ-, την εμπρόθεσμη καταβολή των αποδοχών τους και τη χορήγηση όλων των επιδομάτων που παρέχονται και στο μόνιμο προσωπικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ