Πέμπτη 21 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Εκδήλωση της ΤΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ στις 9 μ.μ., στο προαύλιο χώρο στα «Παλιά Σφαγεία». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Η ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή της ταινίας «Ludlow, οι Ελληνες στους πολέμους του άνθρακα», στην πλατεία του Αη Γιάννη, στις 9 μ.μ.

Το Σάββατο 23/7

-- Η ΚΟΒ Θέρμου & η ΚΟΒ Τριχωνίδας, στις 8 μ.μ., διοργανώνουν εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία του Θέρμου, για τη Μάχη της Προστοβάς που έδωσε ο ΔΣΕ στις 24 Δεκέμβρη του 1947. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ποσοτίδης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία αγοράς της Αγιάσου, στις 8.15 μ.μ.. Θα μιλήσει η Μαρία Κομνηνάκα, μέλος της ΤΕ Λέσβου.

Την Κυριακή 24/7

-- Η ΚΟΒ Ιθάκης διοργανώνει εκδήλωση στις 8 μ.μ. στο Βαθύ με θέμα: Η συμβολή του ΚΚΕ στους αγώνες του ναυτεργατικού κινήματος. Θα μιλήσει ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση για το ναυτεργατικό κίνημα, έκθεση για τον ΔΣΕ και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Η ΚΟ Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Διεθνής επικαιρότητα και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στις 11 π.μ., στο καφενείο ο «Πλάτανος» στις Μέλαμπες. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής Ηρακλείου του Κόμματος.

-- Εκδήλωση στην Κουνινά Αιγιάλειας στις 8 μ.μ., με θέμα τους Κουνινιώτες μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Λαϊνάς, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας.

-- Η ΚΟΒ Καμμένων Βούρλων της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Παράδεισος» στο Ασπρονέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ