Τρίτη 25 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καλό κλίμα;

ΑΡΑΓΕ, πού το ανακάλυψαν αυτό το καλό κλίμα, που ακούμε και ξανα-ακούμε τα στελέχη της κυβέρνησης, που εισηγούνται άμεσα πρόωρες εκλογές; Οχι, δηλαδή, για κανέναν άλλο λόγο, μα για να καταλάβουμε κι εμείς και να κατανοήσουμε την πρεμούρα τους.

Μήπως στη ...συμπάθεια του κόσμου; Αν βασίζονται εκεί, τότε τι να τους πει κανείς; Πρέπει πραγματικά να έχουν ...πολλή φαντασία, για να στήνουν τέτοια σενάρια.

Μάλλον, τους έχει επηρεάσει άσχημα το παραμύθι, που μας πουλάνε καθημερινά ότι ...όλα πάνε καλά. `Η, μήπως, θεωρούν τα όσα έγιναν στο Συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ως μια ακόμη απόδειξη του καλού κλίματος;

Με την ευκαιρία, να εκφράσουμε τον εντυπωσιασμό μας και το θαυμασμό μας για τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, που φιλοξένησε το μετα-συνεδριακό τους γλέντι.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ζούμε σε μια εποχή που σπάνια βρίσκει κανείς επιχειρηματίες, ικανούς να παίρνουν τόσο μεγάλα ρίσκα. Διότι δεν είναι μικρό πράγμα να έχεις στήσει ένα μαγαζί και μετά να βάζεις μέσα τους ...καρεκλομάχους!

Πάντως, τα ...έκτακτα μέτρα ασφάλειας πήγαν χαμένα, αφού δεν έγινε τίποτε. Είχαμε, μάλιστα, και την ευκαιρία να δούμε την πρώην γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου σε επίδειξη ζεϊμπέκικου. Ομολογουμένως, είχε κάτι από ...Ακη!

Μια φορά, τα πραγματικά ...γλέντια (σε πολιτικό επίπεδο) θα συνεχιστούν, όπως όλα δείχνουν, στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, αφού, όσο έξυπνα και να το παίζει ο Τσοχατζόπουλος, δε θα αποφεύγονται οι τριβές με τον Σημίτη.

Ισως, τέλος, να βρίσκουν ...θετικά στοιχεία στις σχέσεις Πάγκαλου - Παπανδρέου! Τα 'σουρε και πάλι χθες ο πρώτος στον δεύτερο.

Πάντως, πρέπει να ομολογήσουμε ότι πρώτη φορά βλέπουμε ...σκιώδη υπουργό Εξωτερικών σε κόμμα, που κυβερνά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ