Τρίτη 25 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλέκα Παπαρήγα
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ και στις «κεντρο-δεξιο-αριστερές» αυταπάτες

Μόνον η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ μπορεί να δρομολογήσει, πιο γρήγορα και σταθερά, τις προϋποθέσεις μιας άλλης, φιλολαϊκής πορείας ανάπτυξης της χώρας, με τη συγκρότηση του Λαϊκού Μετώπου

Το θέμα είναι, και να μαυριστεί το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τη ΝΔ, αλλά και να μη σκορπίσουν οι ψήφοι εδώ κι εκεί, μόνο και μόνο για να εκφραστεί μια διαμαρτυρία και αγανάκτηση, μια απλή πίεση, υπογράμμισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, παρουσιάζοντας, προχτές, στο κατάμεστο, κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου, τις θέσεις του ΚΚΕ, μπροστά στις επικείμενες εκλογές.

Κάθε ψήφος, που φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, πρέπει να εκφράζει σαφή επιλογή αντίστασης, διάθεση ρήξης με την πολιτική, που συμφέρει τα μονοπώλια και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, σημείωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συνέχισε: Να μην επιδέχεται ερμηνείες. Να μην επιτρέπει την εκμετάλλευσή της, την άλλη μέρα από τις εκλογές, στα εξίσου επικίνδυνα σχέδια κεντροαριστερής ή κεντροδεξιάς συνεργασίας. Η σημασία των επόμενων εκλογών, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, βρίσκεται στην επίτευξη ενός ορατού, πραγματικού και όχι ψευδεπίγραφου, ρήγματος. Κι αυτό μπορεί να γίνει με την αποφασιστική αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και την αποφασιστική ισχυροποίηση του ΚΚΕ, ώστε να δρομολογηθούν πιο γρήγορα και σταθερά οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του Αντιμονοπωλιακού Αντιιμπεριαλιστικού Δημοκρατικού Μετώπου.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ