Τρίτη 25 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εργατικό Κέντρο Σάμου
Προσπάθεια φίμωσης του Τύπου

Την πολιτική δίωξη του «Ριζοσπάστη» από την κυβέρνηση καταγγέλλει στο Σαμιακό λαό και σε όλους τους εργαζόμενους το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Σάμου, με ανακοίνωσή του.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Η ενέργεια του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος κρύβεται πίσω από την ασυλία του και περιφέρεται στα τηλεοπτικά κανάλια υβρίζοντας, έχει την έγκριση του πρωθυπουργού και κινείται σε μια προσπάθεια φίμωσης του Τύπου και της ελευθεροτυπίας.

Η ενέργεια αυτή παραβιάζει τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού και μάλιστα είναι συνέχεια της επίθεσης που δέχεται το λαϊκό αγωνιστικό κίνημα. Η έξαρση της βίας και τρομοκρατίας από την κυβέρνηση, την οδηγεί και στον συνεχή περιορισμό των ελευθεριών.

Οσο η πολιτική της γίνεται πιο αντιλαϊκή τόσο περισσότερο θα προσπαθεί να περιορίσει τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σάμου δηλώνει την αλληλεγγύη του στην εφημερίδα "Ριζοσπάστης" γιατί είναι η φωνή διαμαρτυρίας και το βήμα των καταπιεζομένων και εκμεταλλευομένων, γιατί είναι ο συμπαραστάτης στους αγώνες της εργατιάς, της αγροτιάς, της νεολαίας και όλων των λαϊκών στρωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ