Κυριακή 5 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πληθωρισμός σοφιστειών

Στο ίδιο πάντα θέμα, να τι είπε ο αθεόφοβος Παπαντωνίου, σε προχτεσινή του συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Στην προηγούμενη 20ετία, αυξήθηκε ο πληθωρισμός, στο 15 - 20%, με αποτέλεσμα, ισχυρίστηκε ο υπουργός, να «φάει» - ο πληθωρισμός - τα πραγματικά εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Και ο πληθωρισμός αυξήθηκε, επειδή οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διακατέχονταν από τη λογική του «δώστα όλα», δίνοντας πολλές παροχές..!

Καταλάβατε τώρα αναγνώστες του «Ρ», γιατί η κυβέρνηση επιμένει στις αυξήσεις πείνας σε μισθούς και συντάξεις; Για το καλό σας. Γιατί, αν ξανοιχτεί και δώσει περισσότερα, τότε το τέρας του πληθωρισμού θα σας καταπιεί.

Μπορεί τώρα να γίνει κατανοητή η ένδεια των επιχειρημάτων των διαφόρων οπαδών των πολιτικών λιτότητας, που καταφεύγουν στις γνωστές και χιλιοειπωμένες σοφιστείες - για την άνοδο του πληθωρισμού φταίνε οι πολλές παροχές στους εργαζόμενους... - προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Με τέτοιες ανοησίες που λένε, πώς να μην τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες (βλέπε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων);


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ