Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δυναμικές συναυλίες και ξέφρενο πάρτι!

Το πρόγραμμα στο Μαθητικό Στέκι, την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη, άνοιξαν οι «Ταξικοί Ατακτοι», ένα τριμελές μουσικό σχήμα μαθητών από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου. Ερμήνευσαν τραγούδια του αγώνα, τραγούδια ενάντια στο φασισμό. Τη συναυλία τους την αφιέρωσαν σε όλους εκείνους που αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους.

Τη σκυτάλη έλαβαν οι «Αltera Vita», που ξεκίνησαν τη συναυλία τους ερμηνεύοντας το ποίημα του Κώστα Βάρναλη «Στην εξορία» και τον κόσμο να ανταπαντά βροντοφωνάζοντας «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», γιατί... - όπως είπε και ο τραγουδιστής των «Altera Vita» - «σκλάβοι δε θα γενούμε».

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν ο George Zervos και η μπάντα του, για να ξεκινήσει ένα τρελό πάρτι σε ρυθμούς ροκ εν ρολ, με τραγούδια από τη δεκαετία του '50 μέχρι τις μέρες μας, αλλά και δικές τους δημιουργίες και όλα αυτά ερμηνευμένα με μεγάλο κέφι και ενέργεια!

Μια πολύ κεφάτη παρέα ανέλαβε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα της Παρασκευής και δεν είναι άλλη από τους «Imam Baildi». Το συγκρότημα που μας έδειξε ότι το κλαρίνο μπορεί να παίξει jazz, το μπουζούκι να παίξει swing και γενικότερα μια σειρά λαϊκά, παραδοσιακά και άλλα γνωστά κομμάτια να ...αλλάξουν εντελώς μορφή! Ανεβαίνοντας ευχαρίστησαν την ΚΝΕ για την πρόσκληση και στη συνέχεια έκαναν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά: Ανέβασαν το κέφι στα ύψη με τη μουσική και τη ζωντάνια τους, με τις γνωστές και αγαπημένες διασκευές τους σε πασίγνωστα τραγούδια, αλλά και με τα δικά τους τραγούδια, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ