Σάββατο 18 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών

Στα ίχνη μεγάλης σπείρας Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών θεωρεί ότι βρίσκεται η ελληνική Αστυνομία, καθώς προχτές το απόγευμα συνέλαβε δύο άτομα και κατέσχεσε σχεδόν 500 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Οπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο, πριν 10 ημέρες ήρθε στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων η πληροφορία ότι τις ημέρες της γιορτής της Παναγίας, σπείρα Αλβανών εμπόρων θα προσπαθήσει να εισαγάγει στην Ελλάδα - μέσω Κακκαβιάς - μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Στις 13 Αυγούστου νεότερες πληροφορίες προσδιόριζαν τη μάρκα του αυτοκινήτου. Την ίδια ημέρα εντοπίστηκε στην Κακκαβιά ένα φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο μετέφερε φορτίο με ακατέργαστη πέτρα, του οποίου τα χαρακτηριστικά έμοιαζαν με το αυτοκίνητο για το οποίο οι πληροφορίες μιλούσαν. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το φορτηγό σε όλη την πορεία του, κι όταν έφτασε έξω απ' το τελωνείο του Κερατσινίου, όπου στάθμευσε, η παρακολούθηση συνεχίστηκε επί 24ωρου βάσεως.

Προχτές το μεσημέρι συνελήφθησαν οι δύο άνθρωποι που προσπάθησαν να βγάλουν το φορτηγό έξω απ' το τελωνείο του Κερατσινίου. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους Α. Μέτα και Ε. Ασλανάτζ και βρήκαν, μέσα σε νάιλον σακούλες, 469 κιλά κάνναβη. Η Αστυνομία καταζητά δύο ακόμα άτομα, που συμμετείχαν στην εισαγωγή της κατασχεθείσας ποσότητας, αλλά και τον οδηγό που οδήγησε το φορτηγό απ' την Κακκαβιά στον Πειραιά. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ