Σάββατο 4 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Στην Αττική
  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Εμπορίου καλούν στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β πλ. Συντάγματος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.

--Στις 11 π.μ., στην Αρτέμιδα, στο Γυάλινο κτίριο - αίθουσα «Ξενοφών» (5η στάση Βραυρώνας), θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 11.30 π.μ., η ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών 1 καλεί στο Στέκι της ΚΝΕ με ομιλήτρια την Αθηνά Τσάμη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

  • Τη Δευτέρα 6 Μάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

  • Την Τρίτη 7 Μάρτη:

-- Στις 12.30 μ.μ., στη Φιλοσοφική Σχολή, στην αίθουσα 313, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μπουμπουλίνας & Αθ. Διάκου) θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη Ηπειρωτών στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, 7ος ορ.) θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ

  • Την Τετάρτη 8 Μάρτη:

-- Στη 1 μ.μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο αμφιθέατρο 21 του Μαθηματικού, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 1.30 μ.μ., στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, (αμφιθέατρο 2 - Γενικές έδρες ΣΕΜΦΕ), θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στη Νομική (Αμφιθέατρο 14), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 2 μ.μ., στις Σχολές Υγείας (αμφιθέατρο ΠΑΘ.ΑΝ), θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 12 μ., στο Χημείο (αμφιθέατρο Υ), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευν/κών Κέντρων.

Σε άλλες πόλεις
  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Στον Αλμυρό Βόλου, στο χώρο του Δημαρχείου θα μιλήσει ο Βασίλης Μεταξάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Τρανοβάλτου, θα μιλήσει ο Γιάννης Μητσιάκος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 11 π.μ., στα Γιαννιτσά, στο Πνευματικό Κέντρο θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Σέρβια, σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

  • Τη Δευτέρα 6 Μάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κέρκυρα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΟ Σερρών, στην αίθουσα της ΔΕΠΚΑ, θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

  • Την Τρίτη 7 Μάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ιστιαίας (καφετέρια «Αίγλη»), θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας.

  • Την Τετάρτη 8 Μάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Κοζάνη, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 10 π.μ., σε περιοδεία στο ΤΕΙ Κοζάνης, θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 4.30 μ.μ., στην Ορεστιάδα, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ